Producten / XPLORE

Analyseer productiegegevens voor verdere optimalisatie van het productieproces.
Vergelijk de gegevens uit Xpect en Xpose voor het analyseren van uw productie over de afgelopen periode. Detecteer afwijkingen en trends en verkrijg inzicht waar uw proces niet optimaal functioneert.

INZICHT

Data Analyse

Via Xpect en Xpose wordt een grote hoeveelheid productie data verzameld. Met Xplore kunnen diverse analyses op deze data worden uitgevoerd om meer inzicht te krijgen in het productie proces en de afwijkingen in het proces.

XPLORE

OEE

Met de gegevens kan relatief eenvoudig de Overall Equipment Effectivess (OEE) van een machine of werkstation worden bepaald over verschillende periodes. Hierbij kunnen zowel trends als uitzonderingen worden gedetecteerd. Op de uitzonderingen kan vervolgens verdere analyse worden uitgevoerd.

CONTROLE

Aanpassing normwaardes

Uit de data analyse kunnen afwijkingen worden geconstateerd met normwaardes zoals de productiesnelheid van een lijn voor een product. Indien er consistente afwijkingen zijn, dan kan Xplore een aanpassing van de normwaarden voorstellen en na akkoord doorsturen naar de brongegevens, zoals de ERP database.

Geïnteresseerd?
Neem dan contact
met ons op.

Vanaf €200 p/mnd

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.