Producten / XPOSE

Actueel overzicht over uw lopende productie.
Voor iedere productielijn direct inzicht welke productie orders op die lijn gepland staan, hoe lang ze gaan duren en hoeveel capaciteit nog beschikbaar is op een dag. Voor de lopende dag wordt de status constant geactualiseerd waardoor vertragingen vroegtijdig zichtbaar worden.

IN EEN OOGOPSLAG

Overzicht over uw complete productie

Xpose maakt zichtbaar wat er gebeurt in de fabriek. In één overzicht ziet u de actuele status van alle lijnen, storingen, vertragingen, recente historie en geprognotiseerde planning.
Met kleurcodes ontstaat een intuïtief inzicht in de voortgang van de productie waardoor snel kan worden ingegrepen waar problemen dreigen te ontstaan en minder controle nodig is waar het goed gaat.

RELEVANTE INFORMATIE

Inrichting naar wens

Met diverse instellingen kan het overzicht geheel naar wens worden ingericht, zodat een optimaal overzicht ontstaat waarin precies die informatie wordt getoond die voor u van belang is.

ALLES CONNECTED

Koppelingen naar machines

Xpose maakt overzichten op basis van gegevens uit de planning, het ERP systeem en waar mogelijk uit de fabriek. Door het koppelen met machines en systemen in de fabriek kan de meest actuele informatie worden gewonnen en vergeleken met de planning.
Xpose kan koppelen met diverse apparatuur voor het verzamelen van actuele data.

Geïnteresseerd?
Neem dan contact
met ons op.

Vanaf €200 p/mnd

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.