Koppelingen

Uitwisselen van
real-time data

XPECT koppelt de informatie van kantoor en de werkvloer in de planning. Hierbij wordt een koppeling met diverse automatiseringssystemen gerealiseerd. Enerzijds de gegevens uit de ERP omgeving zoals productieorders, artikelgegevens en verwerkingssnelheden. Anderzijds de informatie vanuit de fabriek zoals productiegegevens en storingen.

Universeel

Voor XPECT is een universeel koppelvlak ontworpen dat geschikt is voor data-koppelingen aan vrijwel ieder systeem. Hiervoor worden systeem-specifieke interfaces gebruikt die de informatie omzetten naar het universele koppelvlak van XPECT.

Uitwisselbaar

De gegevens die in XPECT worden verzameld, worden beschikbaar gesteld aan externe systemen via een interface database. Hierdoor kunnen deze systemen de gegevens vanuit XPECT weer gebruiken voor verdere verwerking.

Relatie tussen een ERP-systeem, Xpect en productie automatisering

Meerdere niveaus

Het universele koppelvlak van XPECT is geschikt voor systemen op diverse niveaus. Er kan rechtstreeks aan machines worden gekoppeld, maar ook naar bovenliggende systemen die de gegevens van meerdere machines samenbrengen. Hiermee kan Xpector inspelen op de specifieke automatisering zoals die in een bedrijf aanwezig is.

Implementatie

Wilt u meer weten over het implementatietraject?
Ga dan naar onze implementatiepagina.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart