Planning van uw
productielijnen

De dagelijkse productie bestaat uit productieopdrachten die over de beschikbare productiecapaciteit verdeeld worden. XPECT zorgt voor inzicht in de planning voor iedere productielijn en geeft de planner de tools om snel en eenvoudig de planning te optimaliseren.

Het plannen van een productielijn
De planningsoftware Xpect

Overzichtelijk

Voor iedere productielijn direct inzicht welke productieorders op die lijn gepland staan, hoe lang ze gaan duren en hoeveel capaciteit nog beschikbaar is. De status wordt constant geactualiseerd, waardoor afwijkingen en knelpunten vroegtijdig zichtbaar worden.

Intuïtief

Wijzigingen aanbrengen in de dagplanning kan eenvoudig door opdrachten te verslepen. Op dezelfde wijze kan een opdracht naar een andere dag worden verplaatst. Zodra de opdracht is versleept, wordt de nieuwe planning direct doorgerekend en getoond. Even eenvoudig is het verschuiven van opdrachten tussen productielijnen.

De planningsoftware Xpect

Automatische
detectie knelpunten

XPECT controleert continu of er knelpunten ontstaan zoals overbezetting van een lijn of conflicterende productietijden van verschillende stappen van een product. Deze knelpunten worden direct zichtbaar voor de planner, zodat er vroegtijdig aan een oplossing kan worden gewerkt.

Gekoppeld aan uw
automatiserings-
systemen

XPECT wordt gevoed met gegevens uit uw bestaande automatiseringssystemen, zowel om een planning te kunnen maken als om de lopende planning te kunnen volgen en bijsturen. Onze software is ingericht om te kunnen koppelen aan de diverse systemen die reeds in uw productieomgeving aanwezig zijn.

Koppelingen

Lees hier verder of hoe wij uw systeem
gemakkelijk kunnen koppelen.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart