Planning van uw
productielijnen

De dagelijkse productie bestaat uit productieopdrachten die over de beschikbare productiecapaciteit verdeeld worden. XPECT zorgt voor inzicht in de planning voor iedere productielijn en geeft de planner de tools om snel en eenvoudig de planning te optimaliseren.

Xpector_hoofdfoto_vrouw_achter_xpect-e1575296239579

Overzichtelijk

Voor iedere productielijn direct inzicht welke productieorders op die lijn gepland staan, hoe lang ze gaan duren en hoeveel capaciteit nog beschikbaar is. De status wordt constant geactualiseerd, waardoor afwijkingen en knelpunten vroegtijdig zichtbaar worden.

Automatisch

Per productielijn uw planning automatisch bepalen?

XPECT kan op basis van een aantal parameters de volgorde van uw productie bepalen en voorleggen aan de planner. De wijze waarop dit gebeurt kan volledig worden ingesteld per station. Na akkoord en eventuele aanpassingen van de planner worden de wijzigingen doorgevoerd.

Intuïtief

Wijzigingen aanbrengen in de dagplanning kan eenvoudig door opdrachten te verslepen. Op dezelfde wijze kan een opdracht naar een andere dag worden verplaatst. Zodra de opdracht is versleept, wordt de nieuwe planning direct doorgerekend en getoond. Even eenvoudig is het verschuiven van opdrachten tussen productielijnen.

Knelpuntdetectie

XPECT controleert continu of er knelpunten ontstaan zoals overbezetting van een lijn of conflicterende productietijden van verschillende stappen van een product. Deze knelpunten worden direct zichtbaar voor de planner, zodat er vroegtijdig aan een oplossing kan worden gewerkt.

Monitoring van
uw productie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart