XPECT CAPACITEIT

XPECT CAPACITEIT zorgt voor inzicht in de planning van ieder productiestation en geeft de planner de tools om snel en eenvoudig de planning te optimaliseren.

Wijzigingen aanbrengen en direct zichtbaar maken in de planning kan eenvoudig door productieopdrachten of planningsregels te verslepen.

XPECT controleert continu of er knelpunten ontstaan, zoals overbezetting van een productiestation of conflicterende productietijden. De knelpunten zijn direct zichtbaar voor de planner waardoor er meteen aan een oplossing gewerkt kan worden.

Met XPECT CAPACITEIT is het mogelijk om volledig automatisch te plannen op basis van zelf in te stellen planregels.

XPECT PROGNOSE

De prognose module van XPECT toont per product de historische afname en berekent vervolgens de verwachte verkopen voor de geselecteerde periode.

Er kunnen daarnaast prognoses van buiten het programma worden ingelezen.

De berekende of ingelezen prognoses kunnen handmatig worden aangepast.

XPECT HOEVEELHEID

Met XPECT HOEVEELHEID kan worden gecontroleerd of er voldoende voorraad is om aan de verkoopvraag en de prognoses te kunnen voldoen.

Is er sprake van een voorraad tekort of gaat de voorraad onder de ingestelde minimumvoorraad? Met XPECT HOEVEELHEID kunnen productieorders worden aangemaakt om de voorraad tijdig aan te vullen.

XPECT PERSONEEL

Met XPECT PERSONEEL wordt per receptuur vastgelegd hoeveel medewerkers er nodig zijn voor de productie.

Aan de hand van de productieplanning wordt berekend hoeveel medewerkers er nodig zijn op dag-, afdeling- of stationsniveau.

Monitoring van
uw productie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart